HTML

sys-logo Slika

O nama

Restoran „TENTORIUM“ nudi Vam tradicionalna domaća jela, spravljena od svježih organski proizvedenih namirnica iz vrta pokraj restorana i namirnica kupljenih od lokalnog stanovništva nacionalnog parka Sutjeska.
Slika
 Dođite i uvjerite se da smo najbolji u cijelom okruženju jer jedino kod nas možete uživati u prirodnoj organskoj hrani, tradicionalnim jelima kao cicvara, kačamak, uštipci sa kajmakom sa Zelengore, čorba sa veriga, jela i hljeb ispod sača, roštilj, pastrmka iz rijeke Sutjeske, domaćim prirodnim sokovima, i kolačima. Nudimo i veliki izbor vegeterijanskih jela spremljenih od divljeg planinskog špinata (štira) i još mnogo drugih gastronomskih specijaliteta. Sva naša ukusna jela postaju još bolja zbog prekrasnog ambijenta restorana koji je sagrađen u etno stilu sa baštom u hladovini stabala, vrtom i cvijetnim aranžmanima pokraj igrališta za djecu. 
Restoran je na samom ulazu u nacionalni park Sutjeska, u neposrednoj blizini se nalaze se dragulji prirodne baštine BiH kao planina Maglić, prašuma Peručica, Trnovačko jezero, Zelengora, rijeke Sutjeska i Tara i rafting kampovi. Dođite i uvjerite se, ljubazno osoblje najboljeg restorana u Nacionalnom parku Sutjeska rado će Vas ugostiti.
0 0
© 2008 - 2021 restorantentorium.com. Napravljeno sa mojWeb 2.10.1 | LEFTOR